fredag 1 oktober 2010

"Blästring"

I veckan har vi varit 7 man igång och det är vi nöjda med. Vi har utför jobb åt Strängbetong, FOI, JE’s, BTM, Atlas m.fl. Nästa vecka blir det balkongskärmar som ska blästras fram samt balkonger i Nacka och några husgrunder. Verkstan går för fult med blästring målning av räcken tågdelar fälgar mm. Vi räknar på en vind som vi fick där trä och tegel ska blästras fram och det kommer att utföras om ca 2 veckor.Mobil Torr & Våt Blästring
Vid blästring på plats där objektet finns har vi inga begränsningar gällande objektets storlek och vi åtar oss alla typer av objekt. Fasader, båtar, broar, husgrunder, pooler, klotter, hustak, balkonger, färgborttagning mm.
När vi utför torrblästring inomhus så använder vi mobila fläktar för att inte sprida dammet i övriga utrymmen.
Våtblästring går till på samma sätt som torrblästring men med den skillnaden att man tillsätter vatten till blästermedlet framme vid munstycket vilket innebär att man gör blästringen mindre dammig och något mera skonsam. Metoden används ofta i stadsmiljöer, husgrunder m.m. där man inte kan acceptera dammet som torrblästring innebär.
(Våtblästring med ren sand betraktas inte som miljöfarligt.)
SSBS AB ägs och drivs av Johnny Adamsson och Sonny Hyltenfeldt som etablerade företaget 1998 i Kummelbergets industriområde. Med samarbetspartners och en modern maskinpark kan vi snabbt mobilisera med rätt utrustningsnivå för så väl stora som små objekt. Så som mobil Blästring, våtblästring, verkstadsblästring, rostskyddsmålning C1-C5-M, smide, galavisering, pulverlackering och sprutförzinkning. Vi har även uthyrning av maskiner samt försäljning av blästermedel och rostskyddsfärger.
SSBS AB din partner inom Blästring & Ytbehandling.
Vi hjälper företag och privatpersoner med helhetslösningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar