tisdag 26 oktober 2010

Blästring

Mobila blästringen går för full och vi har två stycken bilar ute varje dag, Stora som små objekt. Verkstan går på högvarv och en ombyggnad av lokaler blir nödvändig om vi ska kala av den ökade orderingången. Klicka på bilder så kan ni se pågående objekt. Ring gärna oss om ni har frågor om blästring och målning så hjälper vi er.


Försäljning Vi jobbar dagligen med rostskyddsfärger och blästermedel. Vår kunskap och materielkännedom kan underlätta för många kunder. Vi tycker att alla ska ha tillgång till dem bästa produkterna.
Uthyrning Vi hyr ut kompletta blästringsutrustningar till företag och privatpersoner. Kompressor, blästerklocka, slangar, blästermask, kolfilter m.m.
Miljö Alla våra maskiner och utrustningar för verkstad och mobila arbeten uppfyller alla lagar och förordningar. Vi arbetar dagligen med att försöka hjälpa till att förbättra miljön, både miljön som helhet och vår arbetsmiljö. När vi gör våra kalkyler och offerter tar vi alltid stor hänsyn till miljö och arbetsmiljö. Detta för att kunna räkna fram en kalkyl/offert som grundar sig på att vi med rätt maskiner och rätt medel både kan bespara miljön effekterna av arbetet och även skapa en bra arbetsmiljö för oss själva. Detta gagnar både oss och andra entreprenörer.
Med våra samarbetspartners så har vi lyckats att minska många utsläpp. Vi har även lyckats med att minska kostnader och leveranser när vi kan leverera till många kunder samtidigt. Minskat utsläpp av lösningsmedel när vi använder vattenbaserade rostskyddsfärger galvanisering och pulverlackering. Vi har även ett fint samarbete med Nacka kommun, Cija Tank m.fl.
Om ossSSBS AB ägs och drivs av Johnny Adamsson och Sonny Hyltenfeldt som etablerade företaget 1998 i Kummelbergets industriområde. Med samarbetspartners och en modern maskinpark kan vi snabbt mobilisera med rätt utrustningsnivå för så väl stora som små objekt. Så som mobil Blästring, våtblästring, verkstadsblästring, rostskyddsmålning C1-C5-M, smide, galavisering, pulverlackering och sprutförzinkning. Vi har även uthyrning av maskiner samt försäljning av blästermedel och rostskyddsfärger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar