måndag 27 februari 2012

Blästring Stockholm



SSBS AB ökade även omsättningen 2011 och har startat 2012 mycket bra. Ombyggnaden av verkstan har underlättat mycket och allt funkar som det ska. Samarbetet mellan Isaxons pulverlackering, Nya Älta galvan och SSBS AB har pågått i ca 2 år och alla parter är mycket nöjda. Våra kunder tycker att det är smidigt att få lämna och hämta på ett ställe och få alla ytbehandlingar gjorda. Så som blästring, varmförzinkning, sprutförzinkning våtlackering pulverlackering samt div smidesarbeten.

Vi erbjuder företag och privatpersoner tjänster inom: Blästring, mobilblästring, våtblästring, verkstadsblästring, rostskyddsmålning, smide, galvanisering, pulverlackering, sprutförzinkning m.m. Vi har uthyrning av blästringsutrustningar och försäljning av blästermedel samt rostskyddsfärger.
Vi hjälper företag och privatpersoner med den kunskap och erfarenhet vi har. Vi hjälper så väl den kunden som vill köpa en sandsäck, blästra fälgar, husgrunder, båtar m.m. till att lämna offerter på fasadblästringar, balkonger, motgjutningar, Div. saneringar (Blymönja), broar m.m. Vi utför även blästring med ROT-avdraget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar