torsdag 3 februari 2011

Sprutförzinkning Stockholm

Målning Ytbehandling Sprutförzinkning


Vi utför sprutförzinkning rostskyddsmålning våtlacker Alkyd, Akrylat och 2K system i våra verkstadslokaler. Vi har olika kontrollfunktioner för att garantera kvaliteten så att det uppfyller ställda normer och förväntningar med hjälp av färgskiktsmätare, rapport för grundkontroll, daggpunktsmätare m.m.

Arbetet sker enligt rostskyddssystem 2007/ISO 12944-5. C1-C5-M

Lackeringsboxen är på 40 kvadratmeter som löper vidare in till torkrummet på 30 kvadratmeter. Lackeringen sker på vagnar som sedan rullas in i torkrummet. På så vis har vi en hög genomgångs hastighet och lätta omställningar med olika kulörer.


Vi är diplomerade rostskyddsmålare med stora kunskaper & erfarenhet vad det gäller målning/ytbehandling. Konsten att ytbehandla är ett gammalt hantverk och en modern vetenskap i ständig utveckling som vi håller oss uppdaterade med.Varför sprutförzinkning

Med sprutförzinkning kan man få en zinkbeläggning på föremål som är för stora för att doppa ner i en zinkgryta. Vid sprutförzinkning smälts zink i en gaslåga eller ljusbåge och kastas mot den blästrade stålytan med hjälp av tryckluft. Sprutförzinkning kan ge beläggningar med skikttjocklekar från 30 till 300 µm, och metoden är även lämplig för reparation av varmförzinkade ytor som skadats genom mekanisk åverkan eller svetsning. Sprutförzinkning ger en rå, något porös beläggning, som väl lämpar sig för målning.

SSBS AB din partner inom Blästring & Ytbehandling.

Vi hjälper företag och privatpersoner med helhetslösningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar