måndag 7 februari 2011

Blästring

FSG Entreprenad beställer tillkommande arbeten på centralbadet i Stockholm.
Om rotavdraget

Vid blästring och målning på plats kan rot avdraget användas. Vi på SSBS AB tar inget extra för administrationen kring detta så fråga oss så hjälper vi er.
ROT-avdraget har återinförts till glädje för alla som planerar att fixa hemma. Villaägare och bostadsrättsinnehavare får göra ett skatteavdrag med 50 % på belopp upp till maximalt 100 000 kronor när man anlitar en hantverkare för renovering, ombyggnad eller tillbyggnad av bostaden. Avdraget gäller enbart arbetskostnaden, inte material, och självklart ska företaget som anlitas ha en F-skattsedel.
ROT-avdraget är kopplat till den enskilda individen. Är man två delägare i huset/bostadsrätten kan alltså hushållet få en skattereduktion på 2 x 50 000 kronor om arbetskostnaden uppgår till 200 000 kronor. Även arbeten som utförs i ett fritidshus omfattas, så länge man själv som privatperson står som ägare till det och det enligt fastighetstaxeringen är klassat som småhus.

Exempel på blästring och rostskyddsmålning där rotavdraget kan användas:
Blästring av trähus färgborttagning
Rengörning av sten trappor socklar mm
Våtblästring av husgrunder
Blästring och målning räcken stolpar tak mm.
Blästring i källare och framtagning av sten tegel mm.
Blästring av målade pooler murar mm.

Vi hjälper privatpersoner med den kunskap och erfarenhet vi har.
Ring eller e-posta era frågor så hjälper vi er.

SSBS AB din partner inom Blästring & Ytbehandling
Vi hjälper företag och privatpersoner med helhetslösningar.

Vi söker fortfarande personal som är diplomerade rostskyddsmålare för mobila arbeten samt verkstadsjobb. Blästringsvana samt BE kort ej krav

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar