måndag 1 november 2010

Blästring Stockholm

Nu är vi klara med tågdelarna till Swedtrac och vi är mycket nöjda mer resultatet. Donatas var snäll och lackade i helgen så vi hinner med allt annat som ska utföras i veckan. Se för och efter bilder nedan.Norrenergi beställer jobb av SSBS AB, Vi ska utföra provblästrig och målning i en vecka och hoppas på ett samarbete efter det. Blästring och målning av konsoler för rör i kulvert.

Simtuna Bygg och Betong har under sommaren utfört många objekt där vi har utfört blästringen. Nacka ca 100 balkonger, Högdalen balkonger och räcken, Uppsala 28 balkonger med stora möjligheter för mycket mer.

Nacka
I dag drar Johnny David och Jonas igång ett objekt inne i stan som pågår veckan ut. Vi hjälper en BRF med blästring och målning av balkar i en källare.

Förra veckan hjälpte vi Nordea Livförsäkring med att blästra en trappa för att minska halkrisken.Verkstan går på högvarv och planeringen för ombyggnaden fortsätter och kommer att utföras i december eller i januari. Vi kommer även investera i en extra mobil kompressor och mer målarsprutor. Med torkrum och en kompressor kommer vi att öka genomgången i verkstan med 200 % viket är nödvändigt med den ökade orderingången.


Samarbetet med vara partners forssätter som planerat och funkar jätte bra som i sin tur gynnar våra kunder.
Vi har avslutat blästringsjobbet i Upplands Väsby som vi utförde till Murarmästarn det va 10 stycken balkongskärar i etapper och total 10 dagrars arbete . Vi har blästrat till Murarmästaren i ca 11år och så vi antar att dem är nöjda med priser utförande mm.

SSBS AB din partner inom Blästring & Ytbehandling.
Vi hjälper företag och privatpersoner med helhetslösningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar