torsdag 12 augusti 2010

Mobil Blästring

Fälgar kan fixas på många sätt och ta bort däcken innan är att föredra men allt går bara man vill. Vi blästrade grundmålade och kunden ville färdigställa själv så det passade ihop med hans husvagn. Kul!


Vi jobbar i Nacka med blästring av balkar till balkonger som är ett samarbete mellan SSBS AB och Simtuna Bygg och Betong. Vi är klara med ca hälften av ca 100 balkonger och blir klara med resterande under året.

Vi har räknat på en bojbåt till TBS som var behov av blästring och målning och hoppas det faller vår väg. Det är det gröna däcket samt under vattenlinjen som är behov av renovering, övriga ytor var jätte fina.
Swedtrac beställer jobb, Renovering av boggivagnar som tas till vår verkstad för blästring och ny ytbehandling. Ett roligt jobb som det krävs mycket yrkeserfarenhet för att klara av. Med start V 33-34 så nu går alla maskiner på fullt tryck efter semestrarna. Vi hoppas att det ska bli en återkommande kund med stort som smått.

På verkstan blästras och målas det gamla räck till Finnweld AB. Gamla räcken med mycket grusseduller är jätte viktigt att man går över med pensel i svetsskarvar mm. Lika görs även med täckfärgerna och i detta fall använd en topp lack med rostskyddspigment.

BTM smide lämnade in galvaniserade räcken för lackering och det ska hämta Kan ni gissa vad bilden är tagen? Vi räknar på räckes jobb som ska utföras när stället stänger.
Lite roligt att bogserbilen blev hit bogserad för blästringsarbeten innan lagning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar