fredag 12 februari 2010

SSBS AB har Startat året över förväntan och hoppas på en bra fortsättning fram till högsäsongen som rättar sig efter vädret. Vi är i Behov av personal med erfarenhet av mobil Blästring och rostskyddsmålning gärna diplomerad män ej krav. Se annonsering Längre ner på sidan.

Vi har räknade på jobb vid Livgardet Lidingövägen och fick det så vi skrev kontrakt i tisdags. Blästring av målade väggar och valv renlighets grad 5. Start måndag vecka 8 till fredag vecka 9 Ett samarbete med Andersson Company AB. http://www.anderssoncompany.se/ och SSBS AB

SSBS AB samarbetar med Nacka bygg mix http://www.121.nu/onetoone/foretag/nacka-bygg-mix-ab och blästrar balkonger i Södertälje ca 2 veckor.

Verkstan går för fult och nu hjälper vi Wårö Stål AB med en anläggningsklyka för djurgårdsfärjorna. Vi är glada Att Donatas har börjat hos SSBS AB Mycket duktig kille men bra erfarenhet.

Måndag eftermiddag ska SSBS AB Lämna in en offert på Ett stort jobb i Västerås och går det vägen så blir vi Där Till och från i ca 2-3år.

Rostskyddsmålare / Blästrare
StorStockholmsBlästringService AB (
SSBS AB)
Vi söker en rostskyddsmålare Med erfarenhet av Blästring och rostskyddsmålning.
Personen Skall Vara så pass insatt i arbetet Att man kan börja omgående i produktion. Arbetet består av Blästring & Målning i egen verkstad samt med enheter våra mobila.
Företaget har 3-4 anställda och etablerades 1997. Arbetsplatsen ligger i Kummelbergets industriområde. Mer information om företaget finns på vår hemsida. http://www.blastring.se/
Körkort
BE är Ett Önskemål
Varaktighet / Arbetstid
Tillsvidare
Heltid Vardagar från 7,00 till 16,00, Viss Övertid på kort varsel vid produktionstoppar.
Tillträde
Snarast
Lön
Fast Månadslön Enligt ö k.
Ansökan
Ansökan Skickas via vanlig post eller e-post. Frågor besvaras Kontorstid av ovanstående person. Endast sökande som Uppfyller Kraven för tjänsten besvaras.
Kontaktpersoner
Sonny Hyltenfeldt E-post. info@blastring.se
Besöksadress Snickarvägen 5d
132 38 Salsjö-Boo
Telefon Tel: 08-747 79 40 Fax: 08-747 79 45

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar