torsdag 5 november 2009

Vi var i Oxelösund i dag på Oxelösunds Båtvarv http://www.oxelosundsvarv.se/ och räknade på 2st pontoner som är ca 360 kvm st som ska blästras och målas. Det är ett samarbete mellan varvet och SSAB http://www.ssab.com/ som vi gärna vill utföra. Vi kommer att bo och jobba där i 7-8 dagar per ponton om det faller vår väg.


Vi har införskaffat ett litet reningsverk för spillvattnet från kompressorn på verkstan. Vi kommer även att bygga om verkstadslokalerna i vinter för att klara av den ökade orderingången och göra allt ännu mer miljövänligare. Det blir ett torkrum på ca 30 kvm som har egen ventilation och värme. Vi behöver även utbilda fler diplommålare inom rostskydd så Johnny Adamsson ska till Västerås för utbildning. Det krävs 10års erfarenhet samt härdplastutbildning för att få gå utbildningen som innehåller teori och målningsprov mm. När man klarat det så kan man stolt kalla sig diplommålare Sonny Hyltenfeldt på SSBS AB är diplomerad rostskyddsmålare och han har stora kunskaper inom området.

Nu har vi börjat med brobanan till Söderströmstunneln och vi tror att det ska bli ett bra flyt igenom verkstan. Vi tvättar dem svepblästrar samt behandlar dem med tjära så dem kan asfaltera på ytan.

Liten bilder på div. saker som vi blästrar till Isaxon’s pulverlackering http://www.isaxonspulverlack.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar