onsdag 26 augusti 2009

Några gamla rostiga stolar som blästras och ytbehandlas i våra lokaler. Dem var vita innan men kunden vill att dem ska bli svarta så det fixar vi i eftermiddag. Johnny kommer att penselmåla där det är svårt att sprutmåla för att uppnå ställda krav och förväntningar. Även färdigfärgen innehåller rostskyddspigment och heter Temalack FD 50. Dem kommer att bli som nya och hänga med ett antal år till.
Johnny målade när jag skrev det här så vi fick en live bild.Med ett ordentligt rostskydd som beställdes till detta jobb vi så kan sakerna ligga i regn utan att rosta. En besiktningsman var här och mätte skikten och allt blev godkänt utan några problem. Målningssystemet vi använde för detta heter BSK C4 S4,22 se länk här kan ni även se vad för färger vi använder.

http://www.tikkurila.se/pdf/rostskydd/infomaterial/C4.pdfPulverlackering
Vi samarbetar i dag med ISAXON´S Pulverlackering AB. Nu kan ni lämna saker för blästring och pulverlackering hos oss. Vi erbjuder även fria transporter mellan företagen bilden visar vad som ska gå iväg i dag.

Försäljning

Vi jobbar dagligen med rostskyddsfärger och blästermedel. Vår kunskap och materielkännedom kan underlätta för många kunder. Vi tycker att alla ska ha tillgång till dem bästa produkterna.
http://www.blastring.se/forsaljning.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar